Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
De corona-crisis houdt ons land behoorlijk in de greep. En niet alleen ons land, deze crisis is een wereldwijd probleem momenteel, zoals u weet.

Voor ons als stichting, die zich speciaal inzet voor de medemens die hulp het hardst nodig heeft, is dit een lastig probleem. Hoe kunnen we nog adequate hulp bieden? Mogen er nog vrachtwagens met hulpgoederen richting Roemenië? Wat, als dat niet meer kan/mag? Is het nog verstandig om hulpgoederen in te zamelen? Zo ja, hebben we genoeg opslagruimte wanneer het versturen van de goederen stagneert? En zo zijn er nog zoveel vragen die (deels) onbeantwoord (kunnen) blijven.

Eén ding is gelukkig wel altijd mogelijk: De geldgiften die u zo warmhartig overmaakt, kunnen altijd via de bank verzonden worden naar onze contacten in Roemenië, zodat zij daarmee de meest noodzakelijke levensbehoeften kunnen aanschaffen voor de hulpbehoevende medemensen aldaar.

Zoals u op onze hoofdpagina wellicht al hebt gelezen, starten we weer met  het inzamelen van hulpgoederen vanaf 06 september. Lees op de voorpagina ook de regels die i.v.m. met corona in acht moeten worden genomen. Zo houden we ons aan de voorschriften die de overheid zo dringend aan ons geeft.

U kunt natuurlijk ook altijd een bijdrage leveren aan onze projecten door een bedrag (elk bedrag is welkom) aan onze stichting over te maken. Wij zorgen er weer voor dat het daadwerkelijk omgezet wordt naar hulp voor hen die het zo hard nodig hebben.

Lees >>hier<< een recent voorbeeld van hoe uw bijdragen zeer goed terecht komen.

Hartelijk dank voor alle bijdragen!