Rahella2009
Rahella heeft in 2007 een ongeluk gehad met een paard en wagen. Sindsdien kon ze niet meer zien. Haar ouders hebben haar in Boekarest laten helpen maar zonder resultaat. De kosten voor de operatie waren zo hoog dat vader zijn paard (zijn bron van inkomsten) moest verkopen.
Stichting Kleine Kracht hoorde van dit gezin en we konden niet anders dan helpen. Na materiële hulp aan dit gezin geschonken te hebben, is er via een Roemeense gemeenschap in Brussel een oogarts gevonden die Rahella wilde helpen.

Rahella in 2009
In april 2009 is zij naar Brussel geweest voor onderzoek. Het onderzoek heeft uitgewezen dat aan één oog niets meer te doen is, maar dat er zeker kansen zijn voor het andere oog. Op 23 april 2010 heeft ze een hoornvliestransplantatie in België ondergaan.

Rahella in november 2010
In mei en juni 2010 is ze voor controle naar Boekarest geweest waar geconstateerd werd dat ze 30% licht in het behandelde oog heeft. Het percentage licht kan nog oplopen tot 50%, volgens de artsen.

Ze doet haar ogen weer open en speelt en rent inmiddels weer buiten.

In 2011 is ze met het hele gezin naar familie in Engeland verhuisd, waar ze inmiddels vloeiend Engels spreekt en daar ook naar school gaat.

Rahella2010